Oct 27, 2015

Plaid kopen van Woven Wonders by Irene van Vliet


Wil je een lekker warm plaid kopen met een luxueuze uitstraling? Dat begrijpen we wel!
Het is duidelijk merkbaar en voelbaar... De herfst is begonnen en het lijkt alsof de winter ook al langzaam dichterbij aan het kruipen is. De dagen worden steeds korter, het is nog donker als de wekker gaat. Iedereen moet wennen aan de lagere temperaturen en de soms gure wind. Wil je een plaid kopen die stijlvol en zacht is? In de webshop van Woven Wonders vind je twee prachtige exemplaren...

 

Category: General
Posted by: irene

Wil je een lekker warm plaid kopen met een luxueuze uitstraling? Dat begrijpen we wel!
Het is duidelijk merkbaar en voelbaar... De herfst is begonnen en het lijkt alsof de winter ook al langzaam dichterbij aan het kruipen is. De dagen worden steeds korter, het is nog donker als de wekker gaat. Iedereen moet wennen aan de lagere temperaturen en de soms gure wind. Wil je een plaid kopen die stijlvol en zacht is? In de webshop van Woven Wonders vind je twee prachtige exemplaren...Plaid

Plaid Bonheur
Wil je een plaid kopen met een exclusieve uitstraling? Dan is de plaid Bonheur misschien iets voor jou. De plaid Bonheur is een jacquard geweven plaid en voelt super zacht en warm. Beide zijden van de plaid hebben een prachtig design in de tinten in rood, ijsblauw en wit. Het plaid is zo zacht en warm omdat het gemaakt is van alpacawol. Deze wolsoort wordt gezien als één van de beste natuurlijke wolsoorten die er zijn. De wol heeft de kwaliteit, uitstraling en zachtheid van kasjmier en zijde. En bovendien ook nog anti-allergeen.

 

 Plaid Prosperity
In de webshop bieden we nog zo'n prachtig plaid aan: plaid Prosperity. Als je een plaid wilt kopen dat je op verschillende manieren kunt gebruiken, dan is de Prosperity heel geschikt. Je kunt het textielontwerp van Irene van Vliet natuurlijk functioneel gebruiken als plaid. Maar je kunt het ook gebruiken als decoratie, bijvoorbeeld als wandtapijt in de woonkamer of als bank- of bedkleed. Plaid Prosperity heeft een exclusief patroon dat rijkdom en kwaliteit uitstraalt. De achterzijde is prachtig rood en paars, diepe kleuren voor een warm accent in je interieur. Aan twee kanten te gebruiken dus, zodat het naar wens omgedraaid kan worden. Een jacquard geweven plaid kopen is een duurzame investering waar je geen spijt van zult krijgen.

 

Een plaid kopen geïnspireerd door de natuur
Woven Wonders is het label van ontwerpster Irene van Vliet. Zij krijgt haar inspiratie altijd uit de natuur, van details van bomen, bloemen en bladeren. De kleurkeuze maakt haar ontwerpen zowel klassiek als modern te noemen. Wil je ook een luxe en zachte plaid kopen van Woven Wonders? Kijk in de webshop voor meer informatie.

Here you will find the English version of the article