Wandkleden

Creëer rust en kalmte in jouw interieur met de geweven wandkleden van Woven Wonders. Ambachtelijk vervaardigd, brengen deze prachtige kleden de schoonheid van de natuur naar jouw huis. Daarnaast zorgen de natuurlijke, kalmerende kleuren en patronen, geïnspireerd op de natuur, voor een ontspannende sfeer. Of je nu wil uitkijken op een klaprozenweide, een herfstig bladerentafereel of een sprookjesachtige boom, met de wandkleden van Woven Wonders haal je een magische natuurwereld naar je huis.

 

geweven wandkleed, wandkleed, wandtapijt, natuur, klaprozen, interieur, design, textieldecoratie, textielkunst
Poppy
geweven wandkleed, wandtapijt, natuur, bos, duinen, zee, interieurdesign, textieldecoratie, textielkunst
Mirago
geweven wandkleed, wandtapijt, monet, natuur, rust, schoonheid, interieurdesign, textieldecoratie, textielkunst
Monet Night
geweven wandkleed, wandtapijt, pauw, natuur, rust, interieurdesign, textieldecoratie, textielkunst
Sanctity
geweven wandkleed, wandtapijt, herfst, natuur, bladeren, kleurrijk, interieurdesign, textieldecoratie, textielkunst
Autumn
geweven wandkleed, wandtapijt, natuur, sunset, interieurdesign, textieldecoratie, textielkunst
Sunset Dream
geweven wandkleed, wandtapijt, natuur, bomen, interieurdesign, textieldecoratie, textielkunst
Sylvain
geweven wandkleed, wandtapijt, slaapkamer, natuur, lotusbloemen, interieurdesign, textieldecoratie, textielkunst
Silence

Breng de schoonheid van de natuur naar je interieur

De wandkleden van Woven Wonders brengen de schoonheid van de natuur in huis. Met de natuur als inspiratiebron vormen fotografie en schilderijen de basis voor de rijk geweven kleden. Of het nu gaat om een magisch-realistisch landschap of een poëtisch bloemenpatroon, deze unieke textielkunstwerken roepen een gevoel van verwondering voor de natuur op. Daarnaast stralen ze rust en kalmte uit en geven aan je interieur een geborgen en warm gevoel.

Exclusieve geweven wandkleden

Wil je echt iets unieks in huis hebben, bekijk dan de selectie van exclusief vervaardigde wandkleden van Woven Wonders. Ze hebben afzonderlijk ieder hun eigen verhaal vanuit de natuur en door de beperkte oplage van 12 stuks kun je zeker zijn van een origineel textielkunstwerk aan je muur. Deze prachtige collectie is speciaal ontworpen door ontwerpster Irene van Vliet en geweven in het Textielmuseum, Tilburg.

Isolerende & akoestische verbetering van wandkleden

Door de natuurlijke isolerende eigenschappen van wandkleden, helpen ze warmte vast te houden en de kou te keren. Oftewel door een kleed aan de muur te hangen, kan een ruimte beter geïsoleerd worden en helpen ze naast energiebesparing ook aan de akoestische verbetering. Het dichte weefsel van textiele kleden helpt om geluidstrillingen te absorberen, waardoor de galm in een ruimte wordt verminderd. Dit kan vooral nuttig zijn in grote kamers met harde oppervlakken, zoals woonkamers,