KUSSENS

De sierkussens van Woven Wonders onderscheiden zich door hun unieke kwaliteit en design. Gemaakt met behulp van de jacquardtechniek, stralen ze een moderne en klassieke uitstraling uit. De ingeweven rand met geometrisch patroon zorgt voor een perfecte afwerking en geeft de kussens extra luxe.

Een ode aan de natuur:

De ontwerpen van Woven Wonders zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. De Prosperity-serie is gebaseerd op een foto van een bloemenweide, die met oog voor detail is vertaald naar een jacquard geweven stof. De zachte beiges met donkerblauwe en rode kleuraccenten creëren een natuurlijke en serene sfeer in je interieur.

kussens en plaid in interieur

Kussens 40 cm x 40 cm en 60 cm x 40 cm. jacquard geweven. 100 % katoen

Combineer en creëer:

De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, waardoor je eindeloos kunt combineren en variëren. Kies voor een ton-sur-ton look voor een rustige uitstraling, of ga voor een speels effect door verschillende kleuren en patronen te combineren. De kussens zijn perfect te combineren met de plaids en wandkleden van Woven Wonders, waardoor je een complete en stijlvolle look creëert.

GEWEVEN KUSSENS

Meer dan alleen decoratie:

De sierkussens van Woven Wonders zijn niet alleen een lust voor het oog, ze bieden ook comfort en functionaliteit. De kussens zijn zacht en comfortabel, waardoor je heerlijk kunt relaxen op de bank of in je stoel.

Duurzaam en exclusief:

Woven Wonders produceert haar kussens op een duurzame manier, met oog voor detail en vakmanschap. De kussens worden in gelimiteerde oplage gemaakt, waardoor ze een exclusief karakter hebben.

Een perfecte aanvulling voor je interieur:

Met de sierkussens van Woven Wonders geef je je interieur een unieke en stijlvolle touch. De kussens brengen warmte, comfort en persoonlijkheid in je woning en creëren een sfeer waar je heerlijk kunt ontspannen.

Kussens, sierkussens, geweven, vierkant
Vierkant kussen Prosperity A voor- en achterkant
jacquard geweven kussen, vierkant, floaal
Vierkant kussen Prosperity B voor- en achterkant
jacquard geweven kussen
Kussen Prosperity C voor- en achterkant
jacquard geweven kussen, rechthoekig
Rechthoekig kussen Prosperity D voor- en achterkant
kussen, rechthoekig, sierkussen, geweven, floraal
Rechthoekig kussen Prosperity E voor- en achterkant
jacquard geweven kussen, sierkussens, bank, sofa
Kussens Prosperity D and E