geweven Kussens

De sierkussens van Woven Wonders onderscheiden zich door hun unieke kwaliteit en design. Gemaakt met behulp van de jacquardtechniek, hebben ze een moderne en klassieke uitstraling. De ingeweven rand met geometrisch patroon zorgt voor een perfecte afwerking en geeft de kussens extra luxe.

Een ode aan de natuur

De ontwerpen van Woven Wonders zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. De Prosperity-serie is gebaseerd op een foto van een bloemenweide, die met oog voor detail is vertaald naar een jacquard geweven stof. De zachte beiges met donkerblauwe en rode kleuraccenten creëren een natuurlijke en serene sfeer in je interieur.

geweven kussens met wandkleed, interieurinrichting, sierkussens

decoratieve sierkussens

Combineer en creëer

De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, waardoor je eindeloos kunt combineren en variëren. Kies voor ton-sur-ton voor een rustige uitstraling of ga voor een speels effect door verschillende kleuren en patronen te combineren. De kussens zijn perfect te combineren met de plaids en wandkleden van Woven Wonders, waardoor je een complete en stijlvolle look creëert.

Meer dan alleen decoratie

De sierkussens van Woven Wonders zijn niet alleen een lust voor het oog, ze bieden ook comfort en functionaliteit. De kussens zijn zacht en comfortabel, waardoor je heerlijk kunt relaxen op de bank of in je stoel.

exclusieve kussens

Duurzaam en exclusief

Woven Wonders produceert haar kussens op een duurzame manier, met oog voor detail en vakmanschap. De kussens worden in gelimiteerde oplage gemaakt, waardoor ze een exclusief karakter behouden.

Een perfecte aanvulling voor je interieur

Met de sierkussens van Woven Wonders geef je je interieur een unieke en stijlvolle touch. De kussens brengen warmte, comfort en persoonlijkheid in je woning en creëren een sfeervolle omgeving waar je niet alleen van geniet maar je ook in rijkdom laat omhullen door de luxueuze uitstraling van deze originele kussens.

twee vierkante kussens, jacquard geweven, bloemen
Sierkussens, 100 % katoen, 40 cm x 40 cm
Kussens, sierkussens, geweven, vierkant
Vierkant kussen Prosperity A voor- en achterkant
jacquard geweven kussen, vierkant, floaal
Vierkant kussen Prosperity B voor- en achterkant
jacquard geweven kussen
Kussen Prosperity C voor- en achterkant
jacquard geweven kussen, rechthoekig
Rechthoekig kussen Prosperity D voor- en achterkant
kussen, rechthoekig, sierkussen, geweven, floraal
Rechthoekig kussen Prosperity E voor- en achterkant
jacquard geweven kussen, sierkussens, bank, sofa
Kussens Prosperity D and E