Plaids

Jacquard geweven plaids bieden een combinatie van kunst, vakmanschap en functionaliteit en kunnen niet ontbreken in je interieur. Door hun complexe patronen, hoogwaardige materialen en unieke textuur verrijken ze niet alleen je woon- en slaapkamer maar bieden je heerlijke comfort en warmte.

plaid prosperity
Plaid Prosperity

Laat je interieurgevoel spreken en verwen jezelf met dit unieke plaid. Het is als een sieraad voor je bank of fauteuil.
Ook als sprei of bed-end tovert dit textielkunstwerk je slaapkamer om in een warme, rijke en magische sfeer.

De patronen zijn ontstaan dankzij een creatief proces van natuurfotografie en beeldbewerking. Het natuurbeeld wordt vervolgens vertaald naar de Jacquardtechniek; een uniek weefproces waarin garens, kleur en weefbindingen tot een verrassende combinatie samenkomen. Na vele proeven en testen ontstaat er uiteindelijk het gewenste resultaat namelijk een prachtig decoratief kleed dat aan de achterkant net zo oogstrelend is als de voorkant.

Plaid Bonheur
Plaid Bonheur

Uniek, origineel, duurzaam en kunstzinnig. De toepassing van de traditionele Jacquard techniek wordt gecombineerd met innovatie en ambacht. Naast hun functionele aspect hebben plaids ook een esthetische waarde. Ze voegen textuur, kleur en patroon toe aan een ruimte en dienen als decoratief accent.

Bovendien zijn plaids ook duurzaam en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor plaids gemaakt van natuurlijke materialen en geproduceerd met duurzame methoden, kun je bijdragen aan een meer milieubewuste levensstijl.

Of je ze nu gebruikt om warm te blijven, als decoratief accent of beide, plaids zijn een prachtige aanvulling op elk huis en woonstijl.