Kies een luxe geweven plaid voor je bank of je bed

Luxe plaids van hoge kwaliteit

Til je interieur naar een hoger niveau en creëer een plek van rijkdom en luxe met deze unieke collectie van geweven plaids en kussens. Kunst en design komen samen in speciaal ontworpen kleden en producten die veelzijdig zijn toe te passen voor je interieur. Deze exclusieve plaids geven aan je inrichting een warme sfeer en een rijke toevoeging. Laat je omarmen door de warmte en comfort die deze lichte en soepele katoenen kleden je bieden.

geweven Plaids voor op bed of bank

Natuurlijke kleuren spelen een belangrijke rol in je slaapkamer. De kleuren van bedsprei Prosperity zijn zachte beige- en zandtinten en werken op je bed rustgevend. De sprei of bedplaid met kussens is goed te combineren met allerlei kleuren van dekbedden zoals antraciet, donkerblauw en ecru. Verder is het plaid, gebruikt als bedsprei,  uiterst geschikt voor je interieur omdat het geweven is van biologische katoen en daardoor ademt en anti-allergeen is.

luxe geweven plaid , bed-end, kussens, geweven, jacquard

Jacquard geweven plaids voor je interieur

Creëer een luxueuze uitstraling in je interieur en zorg met de toevoeging van dit jacquard geweven plaid voor een persoonlijke touch. Het unieke ontwerp van plaid Prosperity met bijbehorende kussens is een waardevolle toevoeging aan elke bank, bed of fauteuil. Je bezit een uniek woonaccessoire dat niet in elke woonwinkel te vinden is. Dutch design made in Portugal in duurzame kwaliteit en in kleine oplage geproduceerd.

duurzame Katoenen luxe plaids

Textiel is veel meer dan alleen decoratie. Het kan je interieur transformeren en een gevoel van warmte, comfort en luxe bieden. Juiste textielkeuzes kunnen de akoestiek in een ruimte verbeteren, textuur en diepte toevoegen. Plaids en kussens zijn perfect om te ontspannen op de bank of op bed. Ze zijn gemaakt van 100% biologische katoen en voelen heerlijk zacht aan, daarnaast zijn ze tweezijdig te gebruiken. 

Schilderen met garens

De ontwerpen van Woven Wonders vinden hun oorsprong in de natuur. Irene van Vliet fotografeert en schildert natuurbeelden en zet ze daarna om in geweven kleden. De eeuwenoude jacquardtechniek biedt hierbij de mogelijkheid om scherpe details en kleuren van het ontwerp te behouden. Voornamelijk natuurlijke garens zoals wol en katoen worden gebruikt in het weefproces, ook om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. 

Textielontwerpen met natuurpatronen

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de Woven Wonders textielontwerpen. De schoonheid van bloemen, planten, dieren en landschappen wordt vertaald in prachtige en unieke textielpatronen en vertaald naar luxe geweven plaids en kussens.

geweven plaid gedrapeerd op stoel aan twee kanten te gebruiken
Plaid Bonheur wol/katoen 200 cm x 150 cm
garens, weven, proces,plaids, kussens

luxe Bedspreien

Luxe bedspreien met de geweven jacquardtechniek zijn een prachtige en functionele toevoeging aan je bed en slaapkamer. Ze combineren de natuurlijke voordelen van katoen en linnen met de luxe uitstraling van het jacquardweefsel, waardoor ze een goede keuze zijn voor wie comfort en een originele stijl zoekt.

De keuze voor een katoenen en linnen bedsprei met jacquardtechniek biedt natuurlijk en aangenaam comfort. 

Duurzaamheid: Jacquardweefsel is een sterke en duurzame stof die jarenlang meegaat.

Unieke stijl: De jacquardtechniek creëert prachtige patronen en designs die jouw slaapkamer een unieke en stijlvolle uitstraling geven.

geweven bedsprei met kussens op bed
Bedsprei Bonheur- linnen/ katoen- 250 cm x 250 cm
geweven bedsprei met kussens op bed