PLAIDS

Kies de Perfecte Plaid voor Jouw Interieur!

Til je interieur naar een hoger niveau en creëer een plek van rust en luxe met deze unieke collectie van plaids en kussens. Kunst en design worden gecombineerd in een speciaal ontworpen geweven plaid dat veelzijdig te gebruiken is voor je interieur. De exclusieve designs vinden hun inspiratiebron in de schoonheid van de natuur. Laat je omarmen door de warmte en comfort die deze lichte en soepele kleden je bieden.

kleed, plaid op bed, geweven, interieurdecoratie, throw,
Plaid Prosperity- 100% katoen- 200 cm x 150 cm

Jacquard geweven plaids

Creëer een luxueuze uitstraling in je interieur en zorg met de toevoeging van een jacquard geweven plaid voor een persoonlijke touch in je woning. Een uniek ontworpen plaid met bijbehorende kussens is een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Je bezit een waar kunstwerk dat niet in elke woonwinkel te vinden is. Dutch design made in Portugal in hoogwaardige kwaliteit en in kleine oplage geproduceerd.

  • Schilderen met garens: de ontwerpen van Woven Wonders vinden hun oorsprong in de natuur. Irene van Vliet fotografeert en schildert natuurbeelden en zet ze daarna om in geweven kleden. De eeuwenoude jacquardtechniek biedt hierbij de geweldige mogelijkheid om scherpe details van het ontwerp te behouden.
  • Hoogwaardige materialen en vakmanschap: De plaids zijn gemaakt van 100% katoen en voelen heerlijk zacht aan. De ingetogen kleuren en verrassende dessins geven je interieur een tijdloze elegantie. Duurzame productie staat hoog in het vaandel. Daarom zijn de plaids met, liefde en passie voor ambacht en design, gemaakt in Portugal.
  • Veelzijdig toe te passen: perfect om te ontspannen op de bank of in bed. De geweven plaids met de bijbehorende kussens zijn niet alleen te gebruiken als decoratie maar ook om je warm te houden. Als wandkleed is het plaid ook prima toe te passen en biedt dan ook nog eens een akoestische verbetering en isolatie.
Plaid, throw Bonheur, geweven, jacquard, kleed
Plaid Bonheur- alpaca/ katoen- 200 cm x 150 cm

Toegevoegde waarde van textiel in je interieur

Textiel is veel meer dan alleen decoratie. Het kan je interieur transformeren en een gevoel van warmte, comfort en luxe creëren. De juiste textielkeuzes kunnen de akoestiek in een ruimte verbeteren, textuur en diepte toevoegen. Textiel is van nature warm en comfortabel. Plaids en kussens zijn perfect om te ontspannen op de bank of in bed, terwijl gordijnen en tapijten de temperatuur in een ruimte kunnen helpen reguleren.

Exclusieve textielontwerpen geïnspireerd op de natuur

  • Natuur als inspiratiebron: De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor textielontwerpen. De schoonheid van bloemen, planten, dieren en landschappen kan worden vertaald in prachtige en unieke textielpatronen.
  • Jacquardtechniek: De jacquardtechniek is een eeuwenoude weeftechniek die het mogelijk maakt om complexe patronen met een hoge mate van detail te creëren. Deze techniek is perfect om de schoonheid van de natuur vast te leggen in de plaids.
  • Exclusieve ontwerpen: Door de combinatie van natuurlijke inspiratie en de jacquardtechniek kunnen exclusieve textielontwerpen worden gecreëerd voor plaids en woonaccessoires die niet in de massawinkel te vinden zijn. Deze geweven plaids zijn een ware blikvanger in elk interieur.

Een perfect cadeau

Bedspreien

sprei, bedsprei, kleed, geweven, jacquard, linnen, katoen
Bedsprei Bonheur- linnen/ katoen- 250 cm x 250 cm

De schoonheid en functionaliteit van katoenen bedspreien

Katoenen bedspreien met geweven jacquardtechniek zijn een prachtige en functionele toevoeging aan je bed en slaapkamer. Ze combineren de natuurlijke voordelen van katoen met de luxe uitstraling van jacquardweefsel, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor wie comfort en stijl zoekt.

Waarom katoen?

  • Natuurlijk en ademend: Katoen is een natuurlijke vezel die zacht, ademend en vochtabsorberend is. Dit maakt het ideaal voor bedspreien, omdat het zorgt voor een comfortabele en frisse slaapervaring.
  • Hypoallergeen: Katoen is hypoallergeen, wat betekent dat het minder snel allergieën veroorzaakt dan synthetische materialen. Dit is perfect voor mensen met een gevoelige huid of astma.
  • Duurzaam: Katoen is een sterke en duurzame vezel die lang meegaat. Dit maakt katoenen bedspreien een waardevolle investering die jarenlang meegaat.